Lista za lokalne izbore 2017.godine

1. dražan bilopavlović


Rođen sam 21.08.1969. godine. Sretno oženjen. Po struci sam poljoprivredni agrotehničar. Oko dvije i pol godine sudjelovao sam u Domovinskom ratu u službi motrenja i obavještavanja. Trenutno sam građevinski poduzetnik, investitor u turizmu. U politiku sam se uključio jer više nisam mogao gledati kako propada moj voljeni kraj. 

 

 

 

 2. ivan INO livajić

Rođen 09.04.1969. u Imotskom,  gdje sam završio osnovnu i srednju školu, diplomirao strojarstvo na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Na Fakultetu za elektrotehniku, strojarstvo i brodogradnju u Splitu doškolovao se za energetskog certifikatora. Član sam udruge koja već dugi niz godina radi na izradi dokumentacije za apliciranje na županijske, državne i EU natječaje, kao i na provođenju istih. Zaposlen sam kao profesor u Tehničkoj školi Imotski. 

 

 

3. mate gudelj

Rođen 18.02.1980, završio Prirodoslovno-matematičku gimnaziju u Imotskom, diplomirao na FER-u 2004-e, smjer energetika. 2005. godine počinjem raditi u Elektroprivredi Hrvatske Zajednice Herceg Bosne u Grudama, gdje i danas radim na mjestu voditelja službe. Trenutno obnašam i dužnost vijećnika u gradskom vijeću grada Imotskog. Predsjednik sam MI za IM-a.

 

 

 

4. branimir boban

Rođen sam 04.08.1977. Završio sam tehničku školu, a zaposlen sam u HT Mostar gdje radim informatičke poslove. Već duže vrijeme sam aktivan u novinskoj fotografiji. Počeo sam raditi za „Sportske novosti“, a 2008. godine sam postao reporter foto agencije Cropix. Urednik sam fotografije u lokalnom mjesečniku „Imotske novine“. Fotografsko djelovanje proširio sam surađujući s mnogim udrugama (istaknuo bih Fotoklub Imota), pojedincima, agencijama iz svijeta mode i turističkim agencijama.

 

 

 

5. Josip glavaš

Rođen 29.01.1982 god. u Imotskom gdje sam završio srednju ekonomsku školu. Igrao sam u svim uzrastima, a kasnije i u seniorskoj kategoriji NK Imotski. Trenutno sam poduzetnik, radim i sudjelujem u vođenju knjižare Arena. Hobi mi je pisanje kolumni i pjesama, kao i crtanje. Vaš vijećnik.

 

 

 

6. ivica kvesić 

Rođen sam 09.05.1978. Osnovnu školu i Prirodoslovno-matematičku gimnaziju završio sam u Imotskom nakon čega odlazim u Zagreb gdje završavam fakultet elektrotehnike i računarstva (FER), smjer telekomunikacije i informatika. Nakon odsluženog vojnog roka vraćam se u Imotski nakon čega se zapošljavam u HT Mostar.  Hobi mi je internet oglašavanje i marketing. Sretno oženjen otac troje djece. Tajnik sam u prvoj imotskoj stranci MI za IM. 

 

 

 

7. ivan ćosić

Rođen sam 11.05.1981.u Zagrebu. Osnovnu  školu sam završio u Imotskom, nakon čega selim u Zagreb gdje sam završio XI. Gimnaziju. Diplomirao sam na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio pravosudni ispit. Nakon što sam diplomirao radio sam kao odvjetnički vježbenik u Zagrebu, nakon čega sam se zaposlio kod odvjetnice Marije Jukić Jurišić i odvjetnika Frane Odaka. Zaposlen sam kao odvjetnik u Imotskom. Bivši sam juniorski košarkaški reprezentativac, osvajač zlatne medalje na juniorskom prvenstvu Hrvatske, osvajač brončane medalje na kadetskom prvenstvu Hrvatske, profesionalni prvoligaški košarkaš u KK Zrinjevac Zagreb, a trenutno obnašam funkciju predsjednika KK Imotski. 

 

 

8. ankica gudelj velaga

Rođen 24.02.1982 godine.u Imotskom završila Osnovnu školu i Gimnaziju. Na Sveučilištu u Zadru diplomirala na Odjelu za geografiju, te na Odjelu za slavistiku i kroatistiku ruski jezik i književnost. Zaposlena sam u OŠ "Stjepan Radić" u Imotskom kao profesor geografije. Položen IELTS ispit British Council (Cambridge English) Part of University of Cambridge. Promjene počinju od nas samih, malim koracima, od skupine istinski zainteresiranih pojedinaca za dobrobit sredine u kojoj živimo.

 

 

 

9. martina mustapić

Rođena sam 16.10.1987.god. u Splitu. Završila sam srednju Ekonomsku školu u Imotskom te sam na Pravnom fakultetu upisala i završila stručni upravni-pravni studij te time stekla zvanje prvostupnik javne uprave. Nakon završenog studija odradila sam pripravnički staž u srednjoj Tehničkoj školi Imotski. Položila sam državni stručni ispit. Tijekom školovanja sezonski sam radila u hoteljerstvu.

 

 

 

 

10. branimir grančić

Rođen u Imotskom 23.05.1990. Osnovnu i srednju Tehničku školu završio u Imotskom. Nakon srednje škole upisao fakultet elektrotehnike u Splitu gdje mi je ostalo par ispita do diplome. Za vrijeme srednje škole i fakulteta radio sam u ugostiteljstvu, komercijali firme Deltron doo. Tri godine sam obavljao dužnost predsjednika Franjevačke mladeži. Trenutno sam voditelj restorana u Splitu i vlasnik obiteljske tvrtke u Imotskom gdje zapošljavam 4 osobe, a uskoro planiram još dvoje. Cilj mi je uspješno razvijenim poslom zaposliti što više naših sumještana. 

 

 

 

11. lucija rebić

Rođena sam 09.05.1996. godine u Imotskom. Osnovnu  školu, kao i gimnaziju završila sam u Imotskom. Trenutno sam zaposlena u ugostiteljstvu. Volontirala sam na EU projektima, a hobi mi je slikanje. Moj moto je: tko hoće nađe način, tko neće nađe izgovor. 


 

 

12. ivan milardović

Rođen sam 29.01.1987. godine. Osnovnu i srednju ekonomsku skolu završio sam u Imotskom, a 2012. godine sam diplomirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu. Po struci magistar informatike i tehnike. Od 2013. zaposlen u OŠ Zmijavci i Gimnaziji dr. Mate Ujevića u Imotskom kao prof. Informatike. Aktivno sudjelujem u apliciranju i provođenju EU projekata na razini škole.

 

 

 

13. ružica parlov

Rođena sam  19.01.1984 u Tomislavgradu. Imam završenu frizersku školu. Sretno sam udana i majka tri sina. Poduzetnica sam i od 2013. vlasnica sam frizerskog obrta u Imotskom. Kroz svakodnevni posao i kontakte sa ljudima vidim koliko je beznađe u našim ljudima, i stoga sam odlučila dati podršku ovim mladim ljudima kako bi zajedno mijenjali stvari u našem Imotskom. 


 

 

14. tonka mrkonjić

Rođena sam 19.03.1986. godine. Osnovnu školu  i  Ekonomsko - birotehničku srednju sam završila u Imotskom. Trenutno sam zaposlena u glazbenoj industriji, vokal sam u grupi Enigma. Pridružila sam se ekipi iz MI za IM jer sam prepoznala njihov entuzijazam i želju da Imotski naprave boljim mjestom za život za sve nas. 

 

 

 

 

15. ana topić

Rođena sam u Imotskom 21.11.1988. godine. Osnovnu školu i Opću gimnaziju završila sam u Imotskom, nakon čega sam upisala Ekonomski fakultet u Zagrebu gdje sam trenutno apsolvent sa par ispita do diplome. Za vrijeme studiranja radila sam u PBZ-u i Croatia osiguranju. Hobi mi je pomaganje u odgoju djece, a dugi niz godina volonterski sam vodila projekt pomaganja u odgoju djevojčica u kulturnom centru Harmica. Politika mora biti služenje narodu, a ne vladanje nad njim.

 

 

 

16. martina meter

Rođena sam 13.04.1994. godine. Osnovnu školu i gimnaziju sam završila u Imotskom nakon čega sam upisala Teološki fakultet u Splitu gdje sam trenutno apsolvent sa par ispita do kraja studija. Pridružila sam se ovom timu mladih i školovanih ljudi jer mi je najveća želja vratiti se i raditi u Imotskom, a mislim da smo to u stanju zajedno postići - osigurati mladima perspektivu. 


 

 

17. martin lončar

Rođen 13.12.1981. u Splitu. U Imotskom završio Osnovnu školu i Gimnaziju. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirao kroatistiku i postao profesorom hrvatskoga jezika. Stalno sam zaposlen u Tehničkoj školi u Imotskom kao profesor hrvatskog jezika i književnosti. Suradnik sam Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Prvi sam vijećnik iz redova Mi za IM-a izabran u gradsko vijeće. Nositelj sam prve liste MI za IM-a i dopredsjednik prve imotske stranke. U prošlom mandatu vijećnik gradskog vijeća.